FETÖ'nün darbe girişimi

FETÖ'nün darbe girişimi

Uşak Belediye Başkanı Cahan:- "Darbeye karşı tüm araç ve gereçlerimizle tetikte bekliyoruz"

UŞAK (AA) - Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, darbeye karşı tetikte olduklarını bildirdi.

Cahan, yaptığı yazılı açıklamada FETÖ'nün darbe girişiminin ardından belediye olarak darbeye karşı durduklarını ve bundan böyle de durmaya devam edeceklerini bildirdi.

Olay günü belediyenin tüm araç ve gereçlerini stratejik noktalara sevk ettiklerini aktaran Cahan, "Yediden yetmişe her siyasi görüşün alanlarda yer almasına vesile olduk. Kentin semalarında uçakların alçak uçuş yaptığı ihbarı üzerine darbe girişimine karşı Uşak Havaalanına inişleri engellemek için iş makinelerini gönderdik." dedi.

Kentte demokrasi nöbetinin sürdüğünü, vatandaşların sabaha kadar alanda beklediğini kaydeden başkan Cahan, şu ifadelere yer verdi:

"Her zaman birlik ve beraberlik içinde dik ve uyanık kalıyoruz. Tüm ihtimalleri dikkate alıyor, darbeye karşı araç gereçlerimizle tetikte bekliyoruz. Darbe kalkışmasında var gücümüzle bütün personelimiz örnek bir duruş sergilemiştik. Uşak’ın bu duruşu örnek teşkil etmiştir. Bu nöbet hala devam etmektedir. Sadece bugüne ve bu haftaya has nöbette kalmayacağız. Ülkemizin bekası, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın geleceği ve özgürlüğümüz için her zaman nöbette olacağız."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :