FETÖ'nün darbe girişimi

FETÖ'nün darbe girişimi

Gaziantep Valiliği: "Sosyal medya üzerinden yapılan bazı yayınlarda, vatandaşlarımız arasında ayrımcılığa sebep olabilecek mesajlar verilmektedir. Yapılan bu ve benzeri paylaşımlar, provakatif amaçlı olup gerçeğe aykırıdır. Toplumumuzda fesat çıkartmaya v

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Valiliğince, Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından sosyal medya üzerinden yapılabilecek provakasyonlara karşı dikkat uyarısı yapıldı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, 15 Temmuz 2016 akşam saatlerinde Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde yuvalanan bir grup FETÖ/Paralel Devlet Yapılanması Terör Örgütü mensubu hain teröristlerin milli irade ve demokrasiye yönelik darbe girişimlerinin aziz Türk milletinin yüksek feraset, irade ve kararlılığıyla önlenerek ülkenin büyük bir felaketten kurtulduğu vurgulandı.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bu mücadeleyi kesintiye uğratmak maksadıyla sosyal medya üzerinden yapılan bazı yayınlarda, vatandaşlarımız arasında ayrımcılığa sebep olabilecek mesajlar verilmektedir. Yapılan bu ve benzeri paylaşımlar, provakatif amaçlı olup gerçeğe aykırıdır. Toplumumuzda fesat çıkartmaya ve halkımızı ayrıştırmaya yönelik bu tür paylaşımlara itibar edilmemesini önemle istirham ediyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler