FETÖ'nün darbe girişimi

FETÖ'nün darbe girişimi

FETÖ'nün 15 Temmuz akşamı darbe girişimi sırasında başkentteki çatışmalarda şehit olan 45 polis memuru ve 90 sivil vatandaşın Ankara Adli Tıp Kurumu'nda kimlik tespit çalışmaları tamamlandı- Kimlik tespiti yapılan cenazeler, ailelerine teslim edildi

ANKARA (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz akşamı darbe girişimi sırasında Başkent Ankara'daki çatışmalarda şehit olanlardan 45 polis memuru ve 90 sivil vatandaşın Ankara Adli Tıp Kurumu'nda kimlik tespit çalışmaları tamamlandı.

AA muhabirinin yetkililerden aldığı bilgiye göre, FETÖ'nün darbe girişiminin gerçekleştirildiği sırada başkentteki çatışmalarda şehit olan polis memurlarının ve sivil vatandaşların Ankara Adli Tıp Kurumu'nda kimlik tespit çalışmaları devam ediyor.

DNA testi yapılan 45 şehit polisin kimlik tespitlerinin yapıldığı ve cenazelerin yakınlarına teslim edildiği öğrenildi.

Adli Tıp Kurumu'nda ayrıca DNA testi tamamlanan 90 sivil vatandaşın da kimlikleri belirlenerek, cenazeler yakınlarına teslim edildi.

Halen bazı şehit polisler ile şehit sivil vatandaşların kimlik tespit çalışmalarının Adli Tıp Kurumu'nda devam ettiği öğrenildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler