FETÖ'nün darbe girişimi

FETÖ'nün darbe girişimi

Olaylar sırasında hayatını kaybeden Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Varank'ın ağabeyi Prof. Dr. İlhan Varank için yarın YTÜ'de tören düzenlenecek- İlhan Varank'ın cenazesi, Fatih Camisi'nde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilec

İSTANBUL (AA) - Bölücü terör örgütü FETÖ mensuplarının darbe girişimini protesto ettiği sırada hayatını kaybeden Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Varank'ın ağabeyi Prof. Dr. İlhan Varank'ın cenazesi yarın toprağa verilecek.

Yıldız Teknik Üniversitesinden (YTÜ) yapılan açıklamada, dün akşam yaşanılan hain darbe girişimi esnasında ülkesinin geleceğine sahip çıkmak amacıyla irade gösteren Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlhan Varank'ın da şehit olduğu hatırlatıldı.

Açıklamada, "İlhan hocamızın şehit edilmesi üniversitemizi ve ülkemizi büyük bir üzüntüye boğmuştur. Bizlere düşen onun uğruna kendisini feda ettiği ülkemize, değerlerimize ve ailesine sahip çıkmaktır. İlhan hocamız cennetteki yıldızımız olarak her zaman bizlere ve öğrencilerine yol gösterecektir. Değerli hocamıza Allah'tan rahmet, tüm Yıldız ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Ruhu şad, mekanı cennet olsun." denildi.

Varank için yarın saat 10.30'da YTÜ Davutpaşa Kampüsü Kongre ve Kültür Merkezi'nde tören düzenlenecek. Varank'ın cenazesi öğle vakti Fatih Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler