FETÖ'nün darbe girişimi

FETÖ'nün darbe girişimi

Batman AK Parti İl Başkanı Uçar ve HÜDA-PAR İl Başkanı Doğru, sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle Vali Deniz ve İl Emniyet Müdürü Denizci'yi ziyaret etti

BATMAN (AA) - AK Parti Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar ve Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) İl Başkanı Emin Doğru, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile Vali Ahmet Deniz ve İl Emniyet Müdürü Necati Denizci'ye destek ziyaretinde bulundu.

Uçar, Doğru ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri İl Emniyet Müdürlüğü çevresinde görevli polislerle tokalaştı, ardından Deniz ve Denizci'yi ziyaret etti.

Uçar, ziyarette yaptığı konuşmada, özgürce iradesine sahip çıkan herkese teşekkür ederek, "Farklı bir durum olmazsa saat 17.00'de bir araya gelerek bu antidemokratik sürece olan tepkimizi dile getireceğiz." dedi.

Geceden beri gösterilen mukavemetin takdire şayan olduğunu dile getiren Uçar, her düşünceden insanın birlik ve beraberlik içinde bir duruş sergilemesini takdir ettiklerini söyledi.

- Şırnak

Öte yandan, Eğitim Bir Sen Silopi İlçe Başkanı Bilal Aksoy yaptığı açıklamada, darbe girişimini sürecinde vatandaşların devlete, millete ve hükümete bağlılığının bir kez daha kanıtlandığını ifade etti.

"Cumhurbaşkanımız halkın sokaklara çıkması talimatında bulundu. Demokrasiye olan güvenimiz ile bizler meydanlarda olacağız. Cumhurbaşkanımızın ikinci bir talimatı gelmeyene kadar meydanlardan ayrılmayacağız." diyen Aksoy, darbeye karşı dimdik ayakta duracaklarını kaydetti.

Halkın demokrasiye güvendiğini belirten Aksoy, "Dolayısıyla tüm dünyaya, darbecilere, paralelcilere darbenin Türkiye'de artık yerinin olmadığını ve bundan sonra yapılacak her türlü girişimin bertaraf edileceğini, hükümetimizin yanında olduğumuzu tüm Türkiye'ye duyuruyoruz." ifadelerini kullandı.





AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler