Fenomen bozuntusundan Konya’ya adi yakıştırma

Fenomen bozuntusundan Konya’ya adi yakıştırma

Fransa’da yaşadığı bilinen Twitter fenomenleri arasında gösterilen ve Türkiye’ye sürekli aşağılamalar yapan Vartolu ismiyle tanınan Veysi Özer’den Konya için aşağılık sözler geldi.

Twitter’da yüksek takipçili hesaplardan biri olan ve Fransa’da yaşayan Vartolu kullanıcı isimli Veysi Özer, zaman zaman Türkiye için aşağılamalar yaparak ironi yaptığını söylüyor.

Ancak Veysi Özer, yaptığı paylaşımlarda hükümet aleyhine propaganda yaptığını sanıp doğduğu ülkesini de aşağılamaktan geri kalmıyor.

Veysi Özer, geçtiğimiz hafta yaptığı paylaşımda da Konya’yı aşağılayan sözleriyle dikkat çekti. Bazı kullanıcılar ise Konya ve Türkiye nefretlerini paylaşımın altına yorum yazarak ortaya koydular.

Vartolu ismiyle tanınan Özer, paylaşımında “Konya’dan uçağa biniyorsun, 4 buçuk saat sonra Paris’e inip 50 yıl ileri gidiyorsun. Al sana zamanda yolculuk..!” cümlesiyle takipçilerine Konya hakkında aşağılık sözler söylemekten geri kalmadı.

Bu paylaşımın altına yorum atanların bazılarının da yazdığı yorumlar yenilir yutulur cinsten değil. Bazı yorumlarda Konya’ya yobaz, taş devri yakıştırmaları da dikkat çekti.

Ayrıca yorumlardan birinde kendinin Konyalı olduğunu söyleyip hakaret edenler de görüldü.

Bazı kullanıcılar ise konunun farkına varıp Vartolu’nun paylaşımının ve yorum yazanların nefret suçu işlediğini hatırlattılar.

twitter-dallamasi.jpg

İŞTE O ADİ TWİT

 

Etiketler :