Fenerbahçeli İsimden Konya'ya Tehdit!

Fenerbahçeli İsimden Konya'ya Tehdit!

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Üyesi Murat Aşık, Konyaspor'a yönelik tehdit geldi. Aşık, yeşil beyazlıların "ah aldığını" ve gelecekte Denizlispor ve Bursaspor gibi olacağını söyledi.

Konyaspor'a Tehdit

Fenerbahçe'de büyük umutlarla başlanan bir sezon daha hayal kırıklığıyla sonuçlandı. 99 puanla Süper Lig'i Galatasaray'ın ardından ikinci sırada tamamlayan Sarı-Lacivertli ekibin şampiyonluk özlemi 10 yıla çıktı.

Galatasaray'ın ligin son haftasında Konyaspor'u 3-1 geçmesi ve şampiyonluğunun ilan etmesinin ardından dijital platformlarda Fenerbahçe içeriği yapan ve Yüksek Divan Kurulu Üyesi olan Murat Aşık'ın Konyaspor sözleri Konyaspor camiasında sert tepkilerle karşılandı.

Eski Başkanın Oğlu

Eski Fenerbahçe Başkanlarından Metin Aşık'ın oğlu Yüksek Divan Kurulu Üyesi Murat Aşık, Konyaspor'u resmen tehdit etti. Fenerbahçe'nin Konya'da berabere kalmasını eleştiren Aşık, yeşil beyazlıların ah aldığını ve takımın geleceğinin ilerleyen yıllarda son maçta şampiyonluğu 2006 yılında berabere kalarak kaybettiği Denizlispor, Akhisarspor ve 2009-2010 sezonunda Fenerbahçe'nin 1 puan önünde şampiyon olan Bursaspor gibi olacağını söyleyerek resmen tehdit etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum