Fenerbahçe Türkiye'nin en büyüğü diyen Mesut Özil'in eski röportajı ortaya çıktı! O zaman da Galatasaray demiş

Fenerbahçe Türkiye'nin en büyüğü diyen Mesut Özil'in eski röportajı ortaya çıktı! O zaman da Galatasaray demiş

Fenerbahçe taraftarının dört gözle beklediği transfer Mesut Özil günden güne Türkiye'ye yaklaşıyor. Kariyeri boyunca Alman Milli formasını giyen Mesut konuştukça arşivciler yeni dosyaları ortaya çıkarıyor.

Geçtiğimiz gün Twitter üzerinden Mesut'a sor hastagiyle yapılan sohbette Mesut Özil taraftarın yoğun ilgisi karşısında coştu ve "Türkiye'nin en büyük kulübü Fenerbahçe" açıklaması yaptı. Mesut'un bu açıklamasının ardından arşivciler daha önce bir röportajında Galatasaray ve Beşiktaş'ı öven sözleri hatırlattılar.

Ortaya çıkan röportajda Mesut "Öncelikle, Galatasaray Avrupa’nın en büyük takımlarından birisi. Dünyada Türkiye denince ilk akla Galatasaray geliyor" cümlesini kullandığını hatırlatan arşivci taraftarlar Mesut'un kolundaki dövmeyle ilgili de açıklamaları ortaya çıkardı.

Mesut kolundaki dövmeyle ilgili "Aslanı biraz kendime benzetiyorum. Ailesini sever korur. Adeta kral gibidir. Ne istediğini çok iyi bilir ve bu hedefe ulaşmak için hiç kimseden çekinmez. Başkalarının sözünü dinlemez, kendi yoluna gider. Bir şeyi isterse sormaz, yapar. Bu özellikleri taşıdığım için aslan dövmesi yaptırdım. Başka bir yerlere çekilmesini istemem" demişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.