Eymir Mahallesi Sosyal Tesisi yapımı

Eymir Mahallesi Sosyal Tesisi yapımı

ANKARA (AA) - Gölbaşı ilçesi TOKİ bölgesinde inşaatına başlanan 7 bin 750 metrekarelik Eymir Mahallesi Sosyal Tesisi’nin inşaat çalışmalarının yüzde...

ANKARA (AA) - Gölbaşı ilçesi TOKİ bölgesinde inşaatına başlanan 7 bin 750 metrekarelik Eymir Mahallesi Sosyal Tesisi’nin inşaat çalışmalarının yüzde 70'nin tamamlandığı bildirildi.

Gölbaşı Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, spor ve sosyal donatı alanlarıyla cazibe merkezi haline dönüşecek olan sosyal tesisin kaba inşaatı tamamlanma aşamasına geldi.

Elektrik ve mekanik tesisatları, asansörlerin montajı, seramik döşemeleri ve ince işçiliği çalışmalarına başlanan tesiste, kapalı havuz ve spor merkezi, çok amaçlı salon, derslikler, ofisler, sergi alanı, restoran, kafeterya bulunuyor.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, gazetecilere yaptığı açıklamada, vatandaşların sosyal olanaklardan yararlanabilmesi adına çok güzel bir tesis inşa ettiklerini kaydetti.

Başkan Duruay, "Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyacını fazlasıyla karşılayacak ölçüde modern sosyal tesisimizin inşaatı yıl sonuna bitmiş olacak. Kısa bir süre içinde tamamlanıp hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :