Evini kurşunladı uzaklaştırma aldı! Gözü dönen damat kayınpederini baklavayla zehirletti

Evini kurşunladı uzaklaştırma aldı! Gözü dönen damat kayınpederini baklavayla zehirletti

Boşanmak isteğiyle evden ayrılan eşinin ailesine gönderdiği baklavayla kayınpederinin zehirlenmesine neden olduğu öne sürülen damat ve 2 arkadaşı gözaltına alındı. damadın Kasım ayında kayınpederinin evini kurşunladığı için uzaklaştırma aldığı öğrenildi

Antalya'da boşanmak isteyerek evden ayrılan eşinin ailesinin evini kurşunlayarak uzaklaştırma alan damadın bu sefer de evlerine gönderdiği baklavayla kayınpederinin zehirlenmesine neden olduğu öne sürüldü. Damat ve iki arkadaşı gözaltına alındı.

Muratpaşa ilçesinde kocası F.A'dan ayrılmak isteyen M.A, bir süre önce evini terk ederek babaevine yerleşti. İddiaya göre, buna sinirlenen F.A, 21 Kasım'da kayınpederinin evini kurşunladı. Gözaltına alınan şüpheliye 45 gün uzaklaştırma cezası verildi.

M.A'nın babası M.K'nin 3 gün önce sosyal hizmetlerden geldiklerini söyleyen iki kişinin getirdiği baklavadan zehirlendiği şikayeti üzerine Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

Eve erzak ve baklava getirdikleri belirlenen O.G. ve M.E. ile malzemeleri gönderdiği ileri sürülen damat F.A. gözaltına alındı.

Zehirlendiği belirlenen M.K'nin yoğun bakımda olduğu öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.