Etliekmek hangi ilin? Şefler son noktayı koydu!

MasterChef programında yarışmacılardan biri etli ekmeğin Kastamonu'ya ait olduğunu söyleyince Konyalı yarışmacı ile iddiaya girdi. Etli ekmek kimin tartışmasında son sözü şefler Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya söyledi

MasterChef’in 73. bölümünde Kırmızı Takım kaptanı Hamza Mercimek ile Konyalı Emre Büber arasında etliekmeğin Kastamonu'ya mı Konya'ya mı ait tartışması iddiaya dönüştü. 'Etliekmek nerenin?' tartışmasında son sözü şef Somer Sivrioğlu söyledi.

İddiayı ortaya atan yarışmacı Konyalı Emre Büber köftenin Konya’ya ait olduğunu söylerken, Hamza Mercimek Kastamonu’ya ait olduğunu iddia etti.

Yarışmacılar, kaybedenin saçlarını pembeye boyattığını kabul ederek, Şef Somer Sivrioğlu’na danıştı.

Şefler noktayı koydu: Etliekmek Konya'nın

Yarışmacıların Etliekmek nerenin sorusuna şeflerden cevaplar:

Şef Somer Sivrioğlu, "Bir her Konya’ya gittiğimizde ilk yediğimiz şey Etliekmek. Etliekmek büyün Türkiye'de kime sorsan Konya der. İddiada ne dediniz, kitaba bakalım araştıralım demediniz, sence dediniz bence Konya'nın.. . Yanlışsam ben de saçımı boyatırım" cevabını verdi.

Bolulu Mehmet Şef (Yalçınkaya) ise, "Etliekmek nerenin bana mı soruyorsun? Etliekmeği en güzel hangi yöre yapar? Konya yapar. Herşeyin bir yöresi var orada hayvan devreye girer, un devreye girer, pek çok şey devreye girer Etliekmek Konya'nındır" diyerek iddiaya son noktayı koydu.

İddiayı kaybeden Hamza Mercimek’in saçlarını pembeye boyayıp boyamayacağı merak konusu oldu.

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar