Eskişehirspor'un olağanüstü kongresine doğru

Eskişehirspor'un olağanüstü kongresine doğru

Şanlıurfa Valiliğine atanan Tuna: "Kongrede tek yürek halinde, bölünmeden, çatlak sesler çıkmadan herkesin güvenini kazanmış isimlerin ağırlıkta olduğu bir yönetimin çıkması gerekir."- "Bir Eskişehirspor taraftarı olarak bundan sonra yine takımımızı takip

ESKİŞEHİR (AA) - Valiler Kararnamesi ile Eskişehir Valiliğinden Şanlıurfa Valiliğine atanan Güngör Azim Tuna, Eskişehirspor'un ilk oturumu 4 Haziran'da yapılacak olağanüstü genel kurulunda tek yürek halinde, bölünmeden, çatlak sesler çıkmadan herkesin güvenini kazanmış isimlerin ağırlıkta olduğu bir yönetimin çıkması gerektiğini söyledi.

Tuna, Anadolu Ajansı Eskişehir Bürosu'nu yaptığı veda ziyaretindeki açıklamasında, Eskişehirspor'un kentin en önemli markalarından birisi olduğunu belirterek, kentte bulunanların Süper Lig'de bir takım sahibi olmanın değerini henüz anlamayamadığını bildirdi.

Kentteki bazı kişilerin kişisel hesapları noktasında Eskişehirspor gibi güçlü bir markanın olmasını istemeyebileceğini savunan Tuna, şöyle konuştu:

"Eskişehirspor, kentteki yüzbinlerce insanı bir araya getiren önemli bir tutamak. Bütün her şeyi geride bırakılarak Eskişehirspor ile ortak bir ruh oluşturuluyor. Bu duyguyu oluşturan takımın desteklenmesi gerekiyor. Sorumluluk sahibi insanların da bunu görüp, Eskişehirspor'a el atması gerekiyor. Eskişehirspor başı boş bırakılacak bir hadise değildir. Kültür ve Turizm Bakanımız Nabi Avcı'nın destekleriyle, talimatlarıyla sıkıntılı ve dar gününde takımın yanında olmak adına elimizden gelen gayreti sarf ettik. Kampanyalar düzenledik, insanlarla görüştük. Eskişehirspor bir alt lige düşmekten kurtulamadı ancak hiçbir şeyin sonu değil. Takımı bir üst lige yeniden çıkartmak hiç zor değil. Öncelikle birlik ve beraberlik sağlanmalıdır. 4 Haziran'da yapılacak olağanüstü kongrede tek yürek halinde, bölünmeden, çatlak sesler çıkmadan herkesin güvenini kazanmış isimlerin ağırlıkta olduğu bir yönetimin çıkması gerekir. Eskişehir'den bunu bekliyoruz."

Tuna, kendisini de kongrede bir konuşma yapacağını belirterek, düzenledikleri kampanyalarla ilgili ayrıntılı ve somut bilgilerini orada açıklayacağını söyledi.

Sorumluluklarının gereğini yerine getireceğini vurgulayan Tuna, "Eskişehirspor'a destek verenle vermeyeni aynı kefeye koyamayız. Bunların hepsinin bilinmesi lazım. Bir Eskişehirspor taraftarı olarak bundan sonra yine takımımızı takip edeceğiz. Elimizden gelen her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Hayırlı bir kongreyle Eskişehirspor'un düştüğü yerden kalkmasını istiyoruz." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler