Ereğli'de Özel Harekat Sokağa İndi

Ereğli'de Özel Harekat Sokağa İndi

Konya'nın Ereğli ilçesinde gerçekleşen operasyon sonucunda terör örgütü PKK/KCK-PYD/YPG üyeliği şüphesiyle gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı.

Konya'nın Ereğli ilçesinde, Türkiye genelinde terör örgütleriyle mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonlara bir yenisi daha eklendi. Ereğli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, titizlikle yürüttükleri çalışmalar sonucunda terör örgütü PKK/KCK-PYD/YPG üyesi olduğu şüphesiyle bir kişiyi yakaladı.

KONYA EREĞLİ'DE TERÖR OPERASYONU

Gözaltına alınan şüpheli, işlemlerinin tamamlanmasının ardından Konya Terörle Mücadele Şubesi'ne sevk edildi. Burada nöbetçi hakimlik tarafından yapılan değerlendirmenin sonucunda, şüpheli terör örgütü üyeliği iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

TERÖRLE MÜCADELE SÜRÜYOR

Operasyon sonucu elde edilen bu önemli tutuklama, Konya ilçesi Ereğli'de güvenlik güçlerinin terörle mücadelesinin devam ettiğini gösterirken, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik çalışmaların kararlılıkla devam ettiğini bir kez daha gözler önüne serdi. Güvenlik birimleri, terörle mücadelede kararlılıkla çalışmalarına devam ederken, vatandaşların da herhangi bir şüphe durumunda yetkililere bilgi verme konusundaki duyarlılıklarının önemli olduğu vurgulanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.