Ereğli Belediye Başkanı Oprukçu kendi imkanlarıyla ailesi adına park yaptırdı

Ereğli Belediye Başkanı Oprukçu kendi imkanlarıyla ailesi adına park yaptırdı

Konya'nın Ereğli ilçesinin Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, ailesinin anısını yaşatmak amacıyla kendi imkanlarıyla Durdane-Hilmi Oprukçu Parkı'nı tamamladı.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, ailesinin anısını yaşatmak ve mahalle sakinlerine modern bir dinlenme alanı sunmak amacıyla kendi imkanlarıyla Durdane-Hilmi Oprukçu Parkı'nı tamamladı. Park, Konya'nın Ereğli ilçesinin Fatih Mahallesinde bulunan Aile Sağlığı Merkezi'nin hemen karşısında yer alıyor.

o2.jpg

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Durdane-Hilmi Oprukçu Parkı'nı Mahalle ve Sağlık Hizmetlerini Birleştirerek Tamamladı

Başkan Oprukçu'nun özverili çalışmaları, hem mahalle sakinlerine hem de sağlık merkezine gelen vatandaşlara hitap eden bir mekanın oluşturulmasına katkı sağladı. Durdane-Hilmi Oprukçu Parkı, çocuklar için oyun alanları, yeşil alanlar ve dinlenme köşeleri içeriyor. Ayrıca, sağlık merkezinden gelen hastalar için huzurlu bir çevre sunarak tedavi süreçlerine destek olmayı hedefliyor.

o1.jpg

Başkan Oprukçu, yeni parkın tamamlanmasıyla ilgili olarak, "Ereğlimize yakışan hizmetleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. Üretken bir belediyecilik anlayışımız çerçevesinde, şehrimizi daha modern bir görünüme kavuşturmanın çaba ve gayretini gösterdik, göstermeye de devam edeceğiz. Huzur şehri Ereğli'yi inşa etme noktasında ciddi mesafe aldık, bundan sonraki süreçte aynı doğrultuda hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz. Fatih Mahallemizde ailemiz adına yaptırdığımız Aile Sağlık Merkezi'nin karşısında geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ve hemşerilerimize hitap eden bir parkın yapımını tamamladık. Ereğlimize hayırlı olsun" dedi.

Durdane-Hilmi Oprukçu Parkı, mahalle sakinlerinin keyifli vakit geçirmelerini sağlamakla kalmayıp, Ereğli'nin genel estetiğine de katkıda bulunarak, şehrin gelişimine destek oluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.