Erdoğan'dan yeni Taliban kabinesi yorumu: Buna kalıcı demek herhalde zor!

Erdoğan'dan yeni Taliban kabinesi yorumu: Buna kalıcı demek herhalde zor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Taliban'ın yeni kabinesini açıklamasının ardından yaptığı değerlendirmede, "Az önce geçici bir kabine açıklandı. Buna kalıcı demek herhalde zor. Tüm Afganistan için temennim odur ki hayırlı olsun" dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Taliban'ın yeni kabinesini açıklamasını değerlendirdi. Erdoğan, "Az önce geçici bir kabine açıklandı. Buna kalıcı demek herhalde zor, bir geçici kabine açıklandı. Nereye kadar devam eder onu biz bilemeyiz. Bize düşen bu süreci dikkatle takip etmektir. Tüm Afganistan için temennim odur ki hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Erdoğan Katar Havalimanı'nın işletilmesine ilişkin bir soru üzerine , "Biz şu an itibarıyla Katar, Havalimanı işletilmesiyle ilgili işin başından itibaren olumlu bir yaklaşım içinde olduk. Geldiğimiz noktada olumlu gelişmeler bizim açımızdan henüz yok. Olumlu yaklaşımımızı koruduk, koruyoruz. Gerçekten bizim prensiplerimize, yaklaşım tarzımıza olumlu bir süreç devam edecek olursa biz buna olumlu yaklaşımı ortaya koyarız" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.