Erdoğan'dan bomba gibi açıklama!

Erdoğan'dan bomba gibi açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: 'Biz 17 Aralık sonrası inlerine gireceğiz dedik ve girdik. Bu kirli yapının faili meçhul cinayetlere dahi giriştiğini son günlerde görüyoruz' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Kimse kusura bakmasın ben burada acı gerçekleri hatırlatmam gerekiyor. Biz 17 Aralık sonrası inlerine gireceğiz dedik ve girdik. Bu kirli yapının faili meçhul cinayetlere dahi giriştiğini songünlerde görüyoruz. Daha fazlası çıkacak. Bu paralel yapı hiçbir zaman yanlız hareket etmedi. Zaten tek başına bunu planlayacak zeka ve kapasiteye de sahip değil. Sadece maşa olarak kullanıldılar. Biz bunların inlerine girmeye devam edeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı yapısında yeni bir teşkilatlanmaya gidildiğini, bu kapsamda ekonominin tüm tarafları ile istişareler yapıp sorunlara çözüm üreteceklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan; TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, 365 oda ve borsa başkanı ile Cumhurbaşkanlığı Sarayında düzenlenen istişare toplantısında bir araya geldi. Programda bir konuşma yapan Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı yapısında yeni bir teşkilatlanmaya gidildiğini kaydederek, “Ekonomiyi yakından takip edecek, ekonominin tüm tarafları ile istişareleri sürdürüp sorunları dinleyecek ve çözüm üreteceğiz” dedi.

Türkiye’nin son 1.5 yıldır içeriden ve dışarıdan hedef haline geldiğini belirten Erdoğan, “Bu operasyonlar benim şahsıma, hükümete yönelik değildir; Türkiye’nin bağımsızlığına yöneliktir. Bu operasyonlarla benim şahsımda aslında sizleri, Yeni Türkiye’yi hedef aldılar” diye konuştu.

Etiketler :