Erbakan'ın Konya'daki yol arkadaşları '73 Selâmet Kuşağı Akıncıları'ndan Erdoğan'a manifestolu destek

Erbakan'ın Konya'daki yol arkadaşları '73 Selâmet Kuşağı Akıncıları'ndan Erdoğan'a manifestolu destek

Milli Selamet Partisi’nin 1973 yılı gençlerinden oluşan ve Milli Görüş'ün önemli isimlerinin yer aldığı '73 Selamet Kuşağı Akıncıları' Konya’dan 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyeceklerini ilan etti

Konya'da Milli Görüş’ün önemli isimlerinin de içinde yer aldığı 1973 Selamet Kuşağı Akıncıları, 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini ilan etti.

14 Mayıs'ın tarihin en önemli seçimi olduğunu vurgulayan Akıncılar Grubu Sözcüsü Salih Sedat Ersöz, seçime ilişkin manifesto niteliğindeki açıklamasında 14 Mayıs seçiminin tarihi önemini vurguladı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek gerekçelerini sıraladı.

73 Selamet Kuşağı Akıncıları adına yapılan manifesto niteliğindeki açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Bizler, Hakk’ın hâkimiyeti için Akıncı bir ruhla çalışan, merhum Necmettin Erbakan Hocamızın kurduğu Milli Selamet Partisi’nin 1973 yılı gençleriyiz.

O dönemde taşıdığımız Akıncı ruhu daha sonra Akıncılar Teşkilatı olarak Türkiye genelinde neşvü nema buldu. Akıncılar, ülkemizin o çalkantılı günlerinde anarşiye ve teröre karışmadan yaptığı faaliyetler ile halkımızın ruhuna ve gönlüne hitap ederek ahlâk ve fazilet yolunda hayırlı hizmetler yaptı.

Akıncı ruhunu hiç kaybetmeyen bizler aradan yıllar geçtikten sonra yeniden bir araya gelerek ve kendimize “73 Selâmet Kuşağı Akıncıları” adını vererek Türkiye genelinde binlerce Akıncı ile sosyal medya grubumuzu oluşturduk.

14 Mayıs’ta Türkiye yeni bir seçime gidiyor. 73 Selamet Kuşağı Akıncıları olarak bizler bu seçimin önemine binaen bir araya gelerek tavrımızı belirledik.

Bu seçim; tam bağımsız Türkiye ile batının uydusu Türkiye tercihinin yapılacağı bir seçim olacaktır. Bu seçim; Türkiye düşmanı dış güçler, ülkemizi bölmek isteyen küresel güçler ile Türkiye’nin her alanda güçlenmesini isteyen, Anadolu ruhunu taşıyanlar arasındaki bir seçim olacaktır. Bu seçim; istikbal ve istiklalimizin kaderinin belirleneceği, gayrı milli güçler ile millî mücadele ruhuna sahip olanlar arasındaki bir seçim olacaktır.

Tarihin en önemli seçimine doğru yol alıyoruz. Bu münasebetle, Erbakan Hocamızın siyasete ilk adımını attığı ilimiz Konya’dan sesleniyoruz.

Türk askerinin Suriye’den çekilerek önce o bölgede sonra da topraklarımızı da içine alacak şekilde özerk yapıda bir PKK devletinin doğmaması için,

Yunanistan’ın güvenliği bahanesiyle ABD baskısıyla Türkiye’nin Mavi Vatan’dan çekilmemesi için,

Tüm petrol ve doğalgaz arama faaliyetlerinin durdurulmaması için,

FETÖ gibi yeni ihanet şebekelerinin oluşmaması için,

Allah korusun 15 Temmuz’da olduğu gibi bir darbe girişimi olursa milletinin başında darbeye dik duran lider yerine, sinip korkarak kahve içmeye giden bir lider görmemek için,

86 yıl sonra ibadete açılan Ayasofya’nın tekrar müze haline gelmemesi için,

İHA, SİHA, AKINCI, KIZIL ELMA gibi savunma sanayimizin temel taşı olan insansız hava araçlarımızın üretimlerinin durdurulmaması için,

28 Şubat döneminde çekilen zulüm dolu karanlık günleri yeniden yaşamamak için,

Batının dayatması olan ve iptal edilen İstanbul Sözleşmesinin yeniden yürürlüğe girmemesi için,

Evlatlarımızı tehdit eden LGBT derneklerinin ahlâk ve edep tanımayan faaliyetlerine devlet desteği ve özel imtiyaz verilmemesi için,

Türkiye’nin Azerbaycan’dan desteğini çekerek Karabağ’ın tekrar Ermenistan’a bırakılmaması için,

Türkiye’yi kaosa sürükleyen eski koalisyon günlerine tekrar dönmemek için,

Siyasette kirli pazarlıkların yapıldığı bir döneme girmemek için,

7 Cumhurbaşkanı Yardımcısı gibi Devlet kadrolarının ve bakanlıkların ulufe olarak dağıtılmaması için,

Yeniden IMF tahakkümü altına girmemek için ve

Ülkemizde meydana gelen yüz yılın değil yüz yılların felâketi olan, milletimizin her ferdinin yüreğini yakan depremin oluşturduğu yaraları bir an önce sarmak ve depremzede kardeşlerimizin bir yıl içinde kalıcı konutlara yerleşmeleri için,

Bugün paramparça olduğu için kan gölüne dönen Türk ve İslâm coğrafyasının birliği, bütünlüğü, Mescid-i Aksa’nın, Kudüs’ün ve Filistin’in korunması için 73 Selamet Kuşağı Akıncıları olarak 14 Mayıs 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a destek vereceğimizi kamuoyuna ilan ediyoruz.

Hepinizi hürmet ve muhabbetle selamlıyoruz.

akincilar1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.