Engelleri, polis adaylarıyla aşacaklar

Engelleri, polis adaylarıyla aşacaklar

Ereğli Polis Mesleki Eğitim Merkezi'nde eğitim gören 400 öğrenci, engelli bireylerle birlikte masa tenisi,basketbol, dart ve bocce oynayacak

İSTANBUL (AA) - Konya Ereğli Polis Mesleki Eğitim Merkezi'nde eğitim gören 400 öğrenci, engelli bireylerle birlikte masa tenisi, basketbol, dart ve bocce oynayacak.

Türkiye Beyazay Derneği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre yarın gerçekleştirilecek etkinlikler Cumhurbaşkanlığı himayelerinde organize ediliyor.

Yurt içinde 72 ve yurt dışında 7 Şubesi bulunan Türkiye Beyazay Derneği, söz konusu etkinlikleri "Aşmak İçin Hareket" kampanyası kapsamında düzenliyor.

Polis adaylarının destekleyeceği etkinliklere şehrin mülki ve idari amirleri de katılacak.

Dernek Genel Başkanı Lokman Ayva, Kazım Demirel Sevgi Özel Eğitim Merkezi'ndeki organizasyon için "Engelli ve engelsiz bireylerimizi sporun kardeşliği ile bütünleştirmek istiyoruz. Bu kapsamda Ereğli'de eğitim gören Polis Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri ile engelli bireylerimizi spor ile buluşturacağız. Gelin engelli-engelsiz demeden birlikte spor yapalım, engelleri sporun kardeşliği ile yıkalım." değerlendirmelerinde bulundu.

Etkinlikler, yarın saat 10.30-14.30 arasında Kazım Demirel Sevgi Özel Eğitim Merkezi'nde yapılacak.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :