Emirdağ'da açık unutulan ocak karı koca çifti hayattan kopardı

Emirdağ'da açık unutulan ocak karı koca çifti hayattan kopardı

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde, Gözeli köyünde bir çift, açık unutulan ocaktan sızan gaz nedeniyle hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesi Gözeli köyünde korkunç bir olay meydana geldi. Hayri (50) ve Hava Güner (45), evlerinde hareketsiz halde bulundu. Yakınları, çiftin hareketsiz olduğunu fark ederek durumu 112 Acil servis ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk incelemeleri, çiftin açık unutulan ocaktan sızan gaz nedeniyle zehirlenerek hayatını kaybettiğini ortaya koydu. Çiftin cenazeleri, otopsi işlemleri için Emirdağ Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Savcılık tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi. Olayın, ocak üzerinde gazın sızmasının neden olduğu tahmin ediliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.