Elma ağacı sonbaharda çiçek açtı

Elma ağacı sonbaharda çiçek açtı

Erzincan'ın Üzümlü ilçesinde, sonbaharın yaşandığı bugünlerde bir elma ağacının çiçek açması vatandaşların ilgisini çekti- Vatandaşlardan Öztaş: "Komşumuzun bahçesindeki elma ağacı tamamen çiçek açmış. Bu ayda bir ağacın çiçek açması çok ilginç"

ERZİNCAN (AA) - Erzincan'ın Üzümlü ilçesinde, sonbaharın yaşandığı bugünlerde bir elma ağacı çiçek açtı.

Kentte, geçen hafta kar yağdığı için beyaza bürünen Esence ve Munzur dağlarının bulunduğu Üzümlü ilçesinin Fatih Mahallesi'ndeki bir evin bahçesinde yer alan elma ağacı çiçek açtı.

Kar yağışının ardından havanın ısınması yüzünden çiçek açan elma ağacının dallarının çiçek ve tomurcuklarla dolu olması görenleri şaşırttı.

İlçe halkından Bilal Öztaş AA muhabirine yaptığı açıklamada, sonbahar mevsiminin yaşandığını ve kısa süre önce yüksek kesimlere kar yağdığını anımsattı.

Havanın özellikle gece saatlerinde soğuduğunu dile getiren Öztaş, "Geceleri soba yakıyoruz ama gündüzleri aşırı sıcaklar var. Komşumuzun bahçesindeki elma ağacı tamamen çiçek açmış. Bu ayda bir ağacın çiçek açması çok ilginç. Ağacın çiçek açtığını görünce arkadaşlarıma göstermek için fotoğrafını çektim." dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :