Elenenin Çenesi Düşüyor! Survivor'dan Elenen Aleyna Kalaycıoğlu Konuştu

Elenenin Çenesi Düşüyor! Survivor'dan Elenen Aleyna Kalaycıoğlu Konuştu

Survivor All Star'da adından sıkça söz ettiren Aleyna Kalaycıoğlu, yarışmadan elendikten sonra sessizliğini bozdu. Yunus Emre ile olan arkadaşlığıyla gündemden düşmeyen Aleyna, adadan döndükten sonra yeni projelerinden bahsetti.

Survivor All Star'da performansıyla dikkat çeken ve Yunus Emre ile olan yakınlığıyla gündeme gelen Aleyna Kalaycıoğlu, geçtiğimiz hafta yarışmadan elenmişti. Snobmagazin'in haberine göre, Aleyna, Survivor deneyimini ve gelecekteki planlarını anlattı.

Aleyna, "Survivor'da hayalini kurduğum, canımın çektiği her şeyi yiyorum. Bugün 1 kilo almışımdır" diyerek Survivor sonrası kendini ödüllendirdiğini belirtti. Alışveriş merkezinde görüntülenen Kalaycıoğlu, restoran çıkışı muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Yeni projeleri hakkında konuşan Kalaycıoğlu, "Dizi ve reklam için teklifler var ama benim önceliğim müzik" dedi. Bu açıklamasıyla hayranlarına müjde veren Aleyna, müzik kariyerine ağırlık vereceğini belirtti.

Aleyna Kalaycıoğlu'nun Yeni Parçası

Yaz planları hakkında da açıklamalarda bulunan Aleyna Kalaycıoğlu, "Adada çok güzel şarkı sözleri yazdım. Yetiştirebilirsem yaz sezonuna bomba bir şarkı geliyor" dedi. Aleyna, Survivor'daki zorlu şartlara rağmen yaratıcılığını koruduğunu ve müzik alanında büyük adımlar atmaya hazırlandığını ifade etti.

Survivor All Star'dan elenen Aleyna Kalaycıoğlu'nun açıklamaları ve gelecekteki projeleriyle ilgili daha fazla bilgi için bizi takipte kalın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.