Elazığ'daki internet kesintisinin sebebi ne? İnternet ne zaman gelecek?

Elazığ'daki internet kesintisinin sebebi ne? İnternet ne zaman gelecek?

Türkiye ve dünyada yaşanan koronavirüs salgını sonrası internet kullanımında artış görüldü. Bu durumda Türk Telekom da yaklaşan kış mevsimi öncesi eksiklerini gidermek için 25 Kasım tarihinde Elazığ'da kesinti yapacağını ilan etti.

Koronavirüs salgını nedeniyle dünya genelinde ve Türkiye'de milyonlarca öğrenci uzaktan eğitim görüyor. Bunun yanı sıra bazı şirketler de bulaşı riski olduğu gerekçesiyle evden çalışma sistemine geçti. Hal böyle olunca internet kullanımı da artış gösterdi.

Daha önce Türkiye'de uygulanan sokak kısıtlamalarında ise internet kullanımında rekor seviyeler tespit edilmişti. Zaten hayatımızın ana noktası haline gelen internetin Türkiye'de daha da önem kazandığı bir gerçek. Bu denli önemli bir kaynak olan internetle ilgili Türk Telekom’dan flaş bir duyuru yapıldı.

Yapılan duyuruya göre, 18 ilde planlı çalışma kapsamında internet kesintisi yaşanacak. Peki, hangi iller internet kesintisinden etkilenecek?

Bu durumda özellikle kış aylarında sorun yaşanmaması için Türk Telekom flaş bir açıklamada bulundu. Vatandaşların önceden hazırlı olması için yapılan açıklamada, 18 ilde internet kesintisi yaşanacağı duyuruldu.

İŞTE ETKİLENECEK İLLER

Karaman, Adıyaman, Gümüşhane, Trabzon, Tokat, Elazığ, Bingöl, Adana, Kayseri, Ardahan, Erzurum, Iğdır, Kars, Muş, Tunceli, Adana, İstanbul, Kahramanmaraş

internet-kesintisi.pnginternet-kesintisi-2.pnginternet-kesintisi-3.pnginternet-kesintisi-4.pnginternet-kesintisi-5.pnginternet-kesintisi-6.png

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.