Ekonomik Müjdeler Paketi'nin yankıları

Ekonomik Müjdeler Paketi'nin yankıları

Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Bartık: - "Hükümetin iş dünyasını dikkate alması, yılın ikinci yarısında birçok rakamı değiştirecektir"

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Ekonomik Müjdeler Paketi'yle ilgili, "Hükümetin iş dünyasını dikkate alması, yılın ikinci yarısında birçok rakamı değiştirecektir." dedi.

Bartık, yazılı açıklamasında, Başbakan Binali Yıldırım'ın Çankaya Köşkü'nde Bakanlar Kurulu üyeleriyle düzenlediği basın toplantısında açıkladığı "Ekonomi Destek ve Teşvik Paketi"ni uzun zamandır beklediklerini aktardı.

Paketin bayram öncesi açıklanmasının iş dünyasını memnun ettiğini vurgulayan Bartık, "Bu paketi bekliyorduk. Çok yerinde bir karar. Bunu bir başlangıç olarak görüyorum. Arkasından önemli kararların gelmesini bekliyoruz. İş dünyası 3 yıldan beri yeni şeyler bekliyordu. 'Hükümetin asıl önceliğinin ekonomi olması gerektiğini' dile getiriyorduk, bu paketle ekonomi gündemiyle ilgili ilk adım atıldı. Bu paketle iş dünyası bayram hediyesi aldı." ifadelerini kullandı.

Paketin iş dünyasını tetikleyeceğini kaydeden Bartık, açıklanan maddelerle "ekonomik daralmadan" çok daha kolay çıkılacağını ifade ederek, "Perşembenin gelişi çarşambadan belli oluyor. Yılın ikinci yarısında bizi inanılmaz heyecan bekliyor. Hükümetin iş dünyasını dikkate alması, yılın ikinci yarısında birçok rakamı değiştirecektir." değerlendirmesinde bulundu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :