EGM'den Konya ve Malatya'da eş zamanlı FETÖ/PDY operasyonu! 2 öğretmen 3 öğrenciye gözaltı

EGM'den Konya ve Malatya'da eş zamanlı FETÖ/PDY operasyonu! 2 öğretmen 3 öğrenciye gözaltı

EGM Terörle Mücadele Daire Başkanlığı'nın Konya ve Malatya'da FETÖ/PDY'ye yönelik düzenlediği eş zamanlı operasyonda 1'i ihraç iki öğretmen ile 3 öğrenci toplam 5 şüpheli gözaltına alındı

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Terörle Mücadele Daire Başkanlığı FETÖ/PDY'ye yönelik Malatya ve Konya'da gerçekleştirdiği eş zamanlı operasyonlarda 5 zanlı gözaltına alındı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik yapılan çalışmalar devam ediyor.

2 ÖĞRETMEN, 3 ÖĞRENCİ 5 GÖZALTI

Bu çerçevede, Malatya Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar neticesinde, "Güncel Yapılanması" içerisinde faaliyet gösterdiği değerlendirilen 5 şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik Malatya ve Konya'da gerçekleştirilen eş zamanlı operasyon sonucunda 1'i öğretmen (İhraç), 1'i özel okulda öğretmen, 3'ü öğrenci olmak üzere toplam 5 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Gözaltına alınan 5 şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.