Eğitimci-yazar Ali Erkan Kavaklı Konya Aydınlar Ocağı'nda hatıralarını anlatacak

Eğitimci-yazar Ali Erkan Kavaklı Konya Aydınlar Ocağı'nda hatıralarını anlatacak

Eğitimci-yazar Ali Erkan Kavaklı Konya Aydınlar Ocağı’nın bu haftaki Selçuklu Salı Sohbetleri’nde hatıralarını anlatacak. 28 Eylül 2021 Salı günü saat 20:00’de gerçekleşecek etkinlikte Kavaklı kitaplarını da imzalayacak

Konya Aydınlar Ocağı’nın bu haftaki Selçuklu Salı Sohbetleri’nde, eğitimci-yazar Ali Erkan Kavaklı hatıralarını anlatacak.

Seydişehir/Kavak köyü doğumlu olan gazeteci, yazar, öğretmen Ali Arkan Kavaklı, bugüne kadar çok sayıda nesir, makale, hikâye, roman ve şiir kitapları yayınlandı, başarı ve motivasyon konferansları verdi. Kişisel gelişim ve eğitim alanında 14 kitabı bulunan eğitimci-yazar Kavaklı, 20’nin üzerinde roman, hikâye, şiir ve ders kitapları ile pek çok ödülün de sahibi.

Hatıralarını anlatarak kitaplarını da imzalayacak olan eğitimci-yazar Ali Erkan Kavaklı’nın sohbeti, 28 Eylül 2021 Salı günü saat 20:00’da il Halk Kütüphanesi Konferans Salonu’nda gerçekleşecek. Sohbete bütün gönül dostları davetlidir.

Ali Erkan Kavaklı kimdir?

Ali Erkan Kavaklı 1952 yılında Konya'nın Seydişehir ilçesi Kavak köyünde dünyaya geldi.

İlkokulu Kavak'ta, ortaokul ve liseyi Konya'da okudu.

1971 senesinde liseden mezun olan Kavaklı, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nde okumaya başladı. 1976 senesinde buradan mezun oldu ve öğretmenlik yapmaya başladı.

Hatay, Sivas, Divriği, Suşehri, Çanakkale ve İstanbul gibi çeşitl şehirlerde, çeşitli okullarda, altı yılda Almanya'da edebiyat öğretmenliği yaptı.

Yazarlık kariyerine hikâye yazarak başlayan Kavaklı, ilk hikâyesini 1975 senesinde yayınladı.

Sonraları çeşitli dergi ve gazetelerde sürekli yazıları yayınlandı.

1988 senesinde Milli Eğitim Bakanlığı'nın düzenlediği sınavı kazanarak Almanya'ya gitti ve altı sene orada kaldı. Bu süre zarfında Almanca öğrendi, Alman edebiyatı ve modern literatür ile ilgili kurs ve seminerleri takip etti.

Hâlen eğitim, başarı ve motivasyon seminerleri vermeye devam eden Kavaklı, 2500'den fazla konferans vermiştir.

İyi seviyede Almanca ve Arapça bilen Ali Erkan Kavaklı iki çocuk babasıdır.

ROMANLARI

Gülü Koklayamadım, Kader Kapımı Çaldı, Hayata Gülen Öğretmen, Bilge Öğretmen, Gerçeği Arayan Alman Doktor, İnsanlık Ayağa Kalk, Başkaldırıyorum, Hicran, Mafya Kıskacında Vurgun, İtiraf Ediyorum, İntikam, Cehennem Vadisi, Ergenekon’un Şifreleri, Hançer Saplı Yüreğimde, Çığlık, Umudun Rengi Soldu, Gecenin Siyah Kalbi, Sevdanın Kanatları, Matarama Kan Doldu, Derin Çeteye Pusu, Ahiret Hesabına Hazırlanan Genç Mahşer, 15 Temmuz Diriliş Destan

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum