Dünya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı kutluyor

Dünya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı kutluyor

Dünya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın galibiyetini kutlamaya devam ediyor. İletişim Başkanı Altun, Erdoğan'ın 19 ülkeden tebrik telefonu aldığını, ayrıca 100’ün üzerinde ülke ve uluslararası kuruluş liderinin yazılı mesajla kutladığını açıkladı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı arayarak seçim zaferini kutlayan liderlerle ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

İletişim Başkanı Altun, “Sayın Cumhurbaşkanımız şu ana kadar 19 ülkeden tebrik telefonu aldı. 100’ün üzerinde ülke ve uluslararası kuruluş lideri yazılı mesajla Sayın Cumhurbaşkanımızın yeniden seçilmesini kutladı" dedi.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Dünya liderleri, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim galibiyetini kutlamaya devam ediyor.

Azerbaycan, Özbekistan, Türkmenistan, Kazakistan, ABD, Rusya, Ukrayna, İngiltere, Almanya, Fransa, Hollanda, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır, Filistin, İsrail, Libya, Pakistan, Gine Bissau’nun devlet ve hükümet başkanları doğrudan telefonla arayarak tebriklerini iletti.

Sayın Cumhurbaşkanımız şu ana kadar 19 ülkeden tebrik telefonu aldı. Ayrıca, 100’ün üzerinde ülke ve uluslararası kuruluş lideri yazılı mesajla Sayın Cumhurbaşkanımızın yeniden seçilmesini kutladı.

Sayın Cumhurbaşkanımız, lider diplomasisinin imkanlarını ikili ilişkilerimizi geliştirmek, bölgesel ve küresel meseleleri çözüme kavuşturmak, barış ve istikrara katkı vermek için kullanmaya yeni dönemde de devam edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.