Düğün Salonundan Çalınan Bakır Kazan ve Leğenler Hurdacıda Bulundu

Düğün Salonundan Çalınan Bakır Kazan ve Leğenler Hurdacıda Bulundu

Konya’nın Beyşehir ilçesinde bir düğün salonundan çalınan bakır kazan ve leğenler, hurdacıda eritilmek istenirken polis tarafından bulundu.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde bir düğün salonundan çalınan bakır kazan ve leğenler, hurdacıda eritilmek istenirken polis tarafından bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Beyşehir-Antalya Karayolu üzerinde faaliyet gösteren bir düğün salonunda düğün yemeklerinde kullanılan bakır kazan ve leğenler, gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından çalındı. Düğün işletmecisinin yaptığı hırsızlık ihbarı üzerine adrese gelen Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler çalışma başlattı. Polis ekipleri, adreste parmak incelemesi çalışması yaparken olayın fail ya da faillerini bulmak için harekete geçti. Kazanların Beyşehir'de bulunan bir hurdacıya satıldığı bilgisine ulaşan ekipler, buradan da Seydişehir ilçesindeki bir başka hurdacıya satıldığını öğrendi. Polis ekipleri, bakır kazan ve leğenleri Seydişehir ilçesinde eritilmek üzere iken bir hurdacıda ele geçirdi. Olayla ilgili olarak şüpheli M.Ş. yakalanarak gözaltına alınırken, polis firari olan R.K.'nin da yakalanması için çalışma başlattı. Karakola getirilen çalıntı bazıları eğriltilen 4 bakır kazan ve leğenin ise düğün işletmecisine teslim edildiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Etiketler :