Düğün Dernek buna kargalar bile güler!

Düğün Dernek buna kargalar bile güler!

Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in yeni projesi ne? Evliya Çelebi ve Ölümsüzlük Suyu ne zaman gösterime girecek? Fahrettin ağabeyin çetesi nasıl? Kargalar ölümsüzlük suyunu mu arıyor? Ne zaman vizyona girecek? Fragman...

Evliya Çelebi Ve Ölümsüzlük Suyu Fragmanı yayınladı mı? Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in yeni projesi ne? Evliya Çelebi ve Ölümsüzlük Suyu ne zaman gösterime girecek? Fahrettin ağabeyin çetesi nasıl? Kargalar ölümsüzlük suyunu mu arıyor? Ne zaman vizyona girecek?

Türkiye’nin ilk 3D animasyon filmi ‘Evliya Çelebi ve Ölümsüzlük Suyu’ için stüdyoya giren Ahmet Kural ve Murat Cemcir kargaları seslendirdi.
İlk defa animasyon filmi seslendirdiklerini belirten ünlü oyuncuların projede yer almaktan dolayı çok mutlu oldukları öğrenildi. Kural ve Cemcir, filmde piyasada adını duyurmuş olan Fahrettin ağabeyin çetesinin “Hakkı” (Murat Cemcir) ve “Kamil” (Ahmet Kural) isimli elemanlarını seslendiriyorlar. Filmde, Kural ve Cemcir karga çetesinin en genç ve bitirim kargaları olarak yer alıyor, ağabeyleri ise 300 küsur yaşındaki bir karga.
Filmde; Evliya Çelebi’nin can dostu Wingo’ya rahat vermeyen kargalar da ölümsüzlük suyunun peşindedirler. Hem Wingo hem de diğer kuşların korkulu rüyası olan kargaların macerasına Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in seslendirmeleri ortak oluyor.
17. yüzyıldan bugüne uzanan hikayesi ile hem çocukların hem de yetişkinlerin dikkatini çekmesi beklenen film, film 24 Ekim’de vizyonda olacak.

Etiketler :