DSP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Özbilge:

DSP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Özbilge:

"DSP, 2002'de uzaklaştığı iktidar ve TBMM koltuğuna tekrar oturacaktır"

BURSA (AA) - DSP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Murat Özbilge, "DSP, 2002'de uzaklaştığı iktidar ve TBMM koltuğuna tekrar oturacaktır." dedi.

Özbilge, Bursa DSP İl Başkanlığınca kentte bir salonda "Bir el de sen ver iktidar sözümüz olsun" sloganıyla düzenlenen geceye katıldı. Burada gazetecilere açıklama yapan Özbilge, düzenlenen bu gecelerle partisinin birlik ve beraberliğinin pekişeceğini söyledi.

DSP'nin ayak seslerinin yeniden duyulmaya başlandığını ifade eden Özbilge, "13 Aralık’ta genel başkanımız değişti. Bu değişiklikle ülkemizin her köşesine bir hareketlilik ve canlılık yansıdı." dedi.

İlk parti meclis toplantısını söz verdikleri gibi Diyarbakır'da yaptıklarını hatırlatan Özbilge, şöyle konuştu:

"DSP'nin her kolu vatandaşların sorunlarını yakından takip ediyor. Köyde, fabrikada, çay ocağında kısacası her yerdeyiz. DSP, kazanılmış hak ve özgürlüklerden doğan işçilerimiz ve köylülerimizin kazandıklarından hayata merhaba diyen ve gücünü bu tür şeylerden alan bir partidir. DSP, 2002'de uzaklaştığı iktidar ve TBMM koltuğuna tekrar oturacaktır. Genel başkanımızı Başbakan ve diğer arkadaşlarımızı da bakanlıklara ve bütün yönetim kademelerine taşıyacağız. Türkiye'nin tekrar önünü açacak parti, DSP olacaktır.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :