Dolandırıldığını fark eden kadın kalp krizi sonucu öldü

Dolandırıldığını fark eden kadın kalp krizi sonucu öldü

Balıkesir'in Erdek ilçesinde kendisini arayan kişiye kimlik bilgilerini veren kadın, şikayetçi olmak için karakola giderken kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti

BALIKESİR (AA) - Balıkesir'in Erdek ilçesinde, telefon dolandırıcılarına kimlik bilgilerini veren kadın, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Nesrin Zümrüttepe (54), evindeyken kendisini cep telefonundan arayan kişiye kimlik bilgilerini verdi. Daha sonra dolandırıldığını anlayan ve durumu polise bildirmek için evden çıkan Zümrüttepe, yol üstündeki bir kuyumcuya girip karakolun yerini sordu. Dükkan sahibi Mustafa Pektaş'a telefon dolandırıcılarına kimlik bilgilerini verdiğini söyleyen Zümrüttepe, bir an önce karakola gidip durumu bildirmesi gerektiğini söyledikten sonra fenalaşarak yere yığıldı.

Pektaş, 112 Acil Servis ekiplerini arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kadının kalp krizi sonucu hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis ekiplerinin olay yerinde incelemelerde bulunmasının ardından Zümrüttepe'nin cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :