Diyarbakır - Elazığ yolunda taziye dönüşü feci kaza! 1 ölü 9 yaralı

Diyarbakır - Elazığ yolunda taziye dönüşü feci kaza! 1 ölü 9 yaralı

Diyarbakır'n Ergani ilçesi Elazığ karayolunda taziyeden dönen yolcu minibüsü şarampole yuvarlandı. Feci kazada 1 kişi öldü, 9 kişi de yaralandı

Diyarbakır'n Ergani ilçesi Elazığ karayolunda bir yolcu minibüsünün şarampole yuvarlanarak yan yatması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı.

Kaza, Diyarbakır-Elazığ karayolu 25'inci kilometresinde Sallıca Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere, farklı bir mahallede yakınları vefat edenleri taşıyan 21 AAU 474 plakalı minibüs, taziye dönüşü sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlanarak yan yattı. Yan yatan minibüsün altında kalan 1 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, aralarından kadın ve çocukların da olduğu 9 kişi yaralandı. Yaralılar haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra tedavi edilmek üzere ambulansla Ergani İlçe Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yerinde inceleme yapan güvenlik güçleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.