Diriliş Ertuğrul ekranlara geri dönüyor

Diriliş Ertuğrul ekranlara geri dönüyor

Dönem dizileriyle dünyada büyük ilgi gören TRT, önümüzdeki sezon Engin Altan Düzyatan’ın başrolünde yer aldığı Barbaroslar’ı ekranlara getirmeye hazırlanıyor. TRT’den yapılan açıklamada Diriliş Ertuğrul dizisinin de her pazar ekrana geleceği belirtildi

Yayınladığı dönem dizileri ile bütün ilgiyi üstüne çeken TRT1, Uyanış Büyük Selçuklu ve Payitaht Abdülhamit ile sezona giriş yapmıştı. TRT, önümüzdeki sezon Engin Altan Düzyatan’ın başrol olarak yer aldığı Barbaroslar’ı ekranlara getirmeye hazırlanıyor.

TRT’de yapılan açıklamada, "Bu milletin diriliş destanını ekranlara taşıyan unutulmaz dizimiz Diriliş Ertuğrul her Pazar 9’da TRT1’de" ifadelerine yer verildi.

Diriliş Ertuğrul’u henüz izlememiş olanlar için TRT’den önemli bir adım geldi. Yani bundan sonrasında Diriliş Ertuğrul, her Pazar TRT ekranlarında olacak. Öte yandan diziye, Türkiye’den sonra en büyük rağbetinin gösterildiği Pakistan’da izlenme rekorlarına ulaşıldı.

Pakistan’da Urduca dublajla geçen sene ramazanda yayınlanmaya başlayan "Diriliş Ertuğrul” dizisinin ilk bölümü, YouTube’da 100 000 000un üstünde izlenme sayısına ulaştı. Dizinin "TRT Ertugrul by PTV" kanalının abone sayısı ise 13 milyonu aştı. Pakistan'da yoğun rağbet gören Diriliş Ertuğrul dizisinin, devlet televizyonu PTV'nin YouTube'daki "TRT Ertugrul by PTV" kanalında, 25 Nisan 2020’de yayımlanan dizinin ilk bölümü 100 000 000 55 binin üstünde izlenme sayısına ulaştı.

Dizinin ilk bölümüne 100 binin üstünde yorum gerçekleştirilirken bazı kullanıcıların, dizinin ilk bölümünün 100 000 000 izlenme sayısını geçmesi için birbirlerini tekrar izlemeye teşvik ettiği görüldü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.