Devlet Tiyatrolarında oyun değişikliği

Devlet Tiyatrolarında oyun değişikliği

İstanbul Devlet Tiyatrosu yapımı "Çöl Fırtınaları" adlı oyun, oyuncunun rahatsızlanması dolayısıyla ekim ayı programından çıkartıldı

ANKARA (AA) -  İstanbul Devlet Tiyatrosu yapımı "Çöl Fırtınaları" adlı oyun, oyuncunun rahatsızlanması dolayısıyla ekim ayı programından çıkartıldı.

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, İstanbul Devlet Tiyatroları Cevahir 1 sahnesinde bugünden itibaren seyirciyle buluşması beklenen oyunun yerine "Nice Yıllara" ve "Geçtim Ama Tiyatrodan" sahnelenecek.

Değişiklik dolayısıyla Cevahir 1 Sahnesi'nde bugün herhangi bir oyun yer almazken, "Nice Yıllara" 15-19 Ekim tarihlerinde 6 temsil verecek. "Geçtim Ama Tiyatrodan" ise 21-31 Ekim tarihlerinde 11 temsille seyirci karşısına çıkacak. 

Çöl Fırtınaları oyununa internet üzerinden bilet alan seyirciler, yeni oyunları izleyebilmek için biletlerini gişelerden değiştirebilecek. 

İade talebinde bulunan seyirciler ise [email protected] adresine taleplerini ve rezervasyon numaralarını belirterek elektronik posta gönderebilecek. Gişeden bilet alan seyircilerin talepleri de yine Devlet Tiyatrolarının bilet satış gişelerinden karşılanacak.

Kaynak:Haber Kaynağı