“Desteğiniz gücümüzü artırıyor”
Vatandaşlarla bir araya gelmeye devam eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı, Şeker Murat Mahallesi esnaflarını, mahalle sakinlerini ve Şehit Topel Polis Merkezi’ni ziyaret etti
.jpg)
AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı ve Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ziyaret ettikleri esnaflara bereketli kazançlar dilerken, mahalle sakinleri ile de yapılan hizmetler hakkında görüş alışverişinde bulundular.
AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı ile birlikte Şeker Murat Mahallesi sakinleri ve esnafları ziyarette bulunan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.
Esnaf ve vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Altay ve Milletvekili Kabakcı, yapılan ziyaretlerde memnun ayrıldıklarını belirttiler. Hizmet kalitesinin ve vatandaşların yaşam standartlarının yükseltilmesinde gerçekleştirilen ziyaretlerin önemli payı olduğunu ifade eden Başkan Altay ve Konya Milletvekili Kabakcı, program dahilinde her hafta farklı bölge esnafının ziyaret edildiğini söylediler.
Selçuklu’da yaşayan herkesin görüşlerinin kendileri için büyük öneme sahip olduğunu ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Hemşerilerimizi dinlemek, karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak, belediye hizmetlerini iletilen isteklere göre şekillendirmek amacıyla her fırsatta ziyaret gerçekleştiriyoruz. Tüm hemşerilerimizin öneri, istek ve şikayetlerini alarak değerlendiriyoruz. Selçuklu’da bulunan herkesin yönetimde fikirleriyle yer almasını istiyoruz.
Bu görüşmeler ve ziyaretler belediye olarak bizim hizmet gücümüzü artırıyor. Ayrıca ziyaretlerimizde teşkilat mensuplarımızda yer alıyor. Vatandaşlarımızın her türlü isteklerine cevap verebilmek için teşkilat mensuplarımızla birlikte gayret gösteriyoruz. Esnaf ve vatandaşlarımıza gerçekleştirdiğimiz ziyaret programları devam edecek.” dedi.
Şehit Topel Polis Merkezini de ziyaret eden Başkan Altay ve Konya Milletvekili Kabakcı, karakolda görev yapan polis memurlarına başarı dileğinde bulundular.