DenizBank'tan SGK alacaklarını taşıyan eczanelere önemli avantajlar

DenizBank'tan SGK alacaklarını taşıyan eczanelere önemli avantajlar

İSTANBUL (AA) - DenizBank'ın Türk Eczacıları Birliği ile protokolünü imzaladığı işbirliği anlaşmasına göre SGK ilaç katılım payı alacaklarını...

İSTANBUL (AA) - DenizBank'ın Türk Eczacıları Birliği ile protokolünü imzaladığı işbirliği anlaşmasına göre SGK ilaç katılım payı alacaklarını bankaya taşıyan birlik üyesi eczacılara önemli avantajlar sunulacak.

DenizBank'tan yapılan açıklamaya göre, birlik üyelerine sunulacak avantajlı hizmetleri içeren işbirliği anlaşması DenizBank KOBİ Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Murat Kulaksız, Bölge Müdürü Tufan Ergür, Türk Eczacıları Birliği Başkanı Erdoğan Çolak ve Sayman Mehmet İbrahim Özkol'un katılımıyla imzalandı.

SGK ilaç katılım payı alacaklarını DenizBank'a taşıyan eczanelere yönelik düzenlenen protokol kapsamında; eczacıların bireysel emeklilik katkı paylarına ek katkı payı ödemesinin yanı sıra yaz aylarında (haziran, temmuz, ağustos) ödemesiz kredi imkanından faydalanma avantajı sunulacak. Bunun yanı sıra ücretsiz çek karnesi, hesap işletim ücreti muafiyeti, ücretsiz eft ve havale gibi birçok bankacılık işlemi de eczacılara sunulan ayrıcalıklar arasında yer alacak.

Açıklamada konuya ilişkin değerlendirmeleri yer alan DenizBank KOBİ Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Murat Kulaksız, yapılan anlaşma ile eczacılara çok yönlü bir fırsat sunduklarına dikkati çekti.

Kulaksız, "Eczanelerin ihtiyaçlarını yakından takip ediyor, maliyetlerini yönetmelerini sağlayacak finansal çözümler sunuyoruz. Anlaşmayla SGK ilaç katılım payı alacaklarını bankamıza taşıyan eczacılarımıza, ücretsiz bankacılık işlemleri, bireysel emeklilik katkı paylarına ek katkı payı ödemesi ve indirimli YazarKasa POS teklifleri gibi birçok avantaj sunuyoruz. Eczacılarımızın sadece bugünkü ihtiyaçlarında değil her zaman yanlarında olmayı amaçlıyoruz." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :