DenizBankʼtan avukatlara “Afili Bankacılık” ile ayrıcalıklar

DenizBankʼtan avukatlara “Afili Bankacılık” ile ayrıcalıklar

İSTANBUL (AA) - DenizBank'ın, Türkiye Barolar Birliği ile yaptığı ve Türkiye’deki tüm baro ve avukatları kapsayacak iş birliği ile "Afili Bonus" alan...

İSTANBUL (AA) - DenizBank'ın, Türkiye Barolar Birliği ile yaptığı ve Türkiye’deki tüm baro ve avukatları kapsayacak iş birliği ile "Afili Bonus" alan avukatlar Mesleki Sorumluluk Sigortası’na ücretsiz sahip olacak.

DenizBank tarafından yapılan açıklamaya göre, meslek gruplarına özel hazırlanmış ürün ve hizmetlere sahip banka, çalışmalarını genişleterek sürdürüyor.

Türkiye Barolar Birliği ile yenilenen iş birliği kapsamında Türkiye’deki tüm barolara üye avukatlar, "Afili Bankacılık" ürün ve hizmetlerinden ayrıcalıklı olarak yararlanabilecek. Sadece avukatlara özel kredi paketlerin yanı sıra kişiye özel bireysel danışmanlık hizmeti de bu çerçevede sunulan avantajlar arasında yer alıyor.

Anlaşma kapsamında "Afili Bonus Platinum Kredi Kartı" alan avukatlar piyasa değeri bin TL olan 100 bin TL teminatlı Mesleki Sorumluluk Sigortası'na ücretsiz sahip oluyor. Ayrıca halihazırda "Afili Bonus"u bulunan ve 1 yıl boyunca aylık bin TL harcama sözü veren avukatlar da Mesleki Sorumluluk Sigortası'na yine ücretsiz sahip olabilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen DenizBank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Özark, yenilenen iş birliğine ilişkin 81 ilde 15 bin çalışanı ile müşterilerinin ve paydaşlarının hayatlarına değer katan, fark yaratan banka olma amacıyla faaliyetlerini sürdürdüklerini belirterek, "Ülkemizin gelecek atılımı için stratejik öneme sahip 3. Köprü, 3. Havalimanı gibi dev kamu projelerinde ana finansör konumunda bulunarak sürdürülebilir kalkınmaya destek verirken, diğer yandan kültür - sanat, spor ve eğitim gibi öncelikli alanlarda üstlendiğimiz sosyal sorumluluk faaliyetlerimiz ile de toplumsal gelişime katkı sunmaya gayret gösteriyoruz." ifadesini kullandı.

Bu noktada meslek gruplarına yönelik iş birliklerinin bankanın sektörde öne çıktığı alanların başında geldiğini aktaran Özark, "Türkiye’de 49 Baro ile yakından çalışıyoruz. Türkiye Barolar Birliği ile yaptığımız anlaşma ile tüm Türkiye’deki avukatlara DenizBank’ın ayrıcalıklı hizmet anlayışını sunuyoruz. Bu yöndeki fark yaratan çalışmalarımız önümüzdeki dönemde de sürecek." bilgisini verdi.

Verilen bilgiye göre, "Afili Bonus Platinum" kart sahibi avukatlar sosyal hayatlarına değer katan fırsatların da sahibi oluyor. Türkiye’nin her yerinde pazar kahvaltılarında ve hafta sonu tiyatro, sinema harcamalarında yüzde 30 indirim, havalimanı vale ve otopark ödemelerinde yüzde 50 indirim kazanıyor. Bununla birlikte avukatlar, DenizBank ve Adalet Bakanlığı arasında yapılan anlaşma kapsamında Adalet ve Baro Kart’a; DenizBank internet şubesi, DenizBank ATM’leri ve DenizBank şubelerinden kolayca yükleme işlemi yapabiliyor, ATM kanalı ile kartlı/kartsız para yükleme işlemi gerçekleştirebiliyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :