DenizBank'ın banka kartlarına "Arar Bulur" özelliği eklendi

DenizBank'ın banka kartlarına "Arar Bulur" özelliği eklendi

İSTANBUL (AA) - DenizBank, müşterilerinin yetersiz bakiye sorunu yaşamaması için banka kartlarına "Arar Bulur" özelliğini ekledi.Banka açıklamasına göre,...

İSTANBUL (AA) - DenizBank, müşterilerinin yetersiz bakiye sorunu yaşamaması için banka kartlarına "Arar Bulur" özelliğini ekledi.

Banka açıklamasına göre, DenizBank, Paracard ve tüm banka kartlarına yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Banka, bu kapsamda imza attığı "Arar Bulur" hizmeti ile müşterilerinin yetersiz bakiye sürpriziyle karşılaşmasını önlüyor.

DenizBank müşterileri tek bir talimat ile banka kartı ana hesaplarıyla birlikte kendi belirleyecekleri üç virman hesabın bakiyesinin daha kontrol edilmesini sağlayabilecek. Banka kartı Arar Bulur özelliği, kartın ana hesabında işlem için yeterli bakiye bulunmadığında, üç virman hesabı büyük bakiyeden küçük bakiyeye doğru önce vadesiz hesapları, sonra varsa kredili mevduat hesabını kontrol edecek.

Açık Deniz internet bankacılığı, DenizBank şubeleri ve iletişim merkezinden tanımlanabilen Arar Bulur özelliği, aynı tip döviz hesapları için yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirilen tüm alışveriş işlemleri ile başka banka ATM'lerindeki para çekme işlemlerinde çalışacak.


-"Müşterilerimiz yetersiz bakiye sürprizi ile karşılaşmayacak"


Açıklamada görüşlerine yer verilen DenizBank Ödeme Sistemleri ve Şube Dışı Kanallar Grubu Genel Müdür Yardımcısı Ayşenur Hıçkıran, şunları kaydetti:

"Kullanıcılara maksimum kolaylık sağlama anlayışı ve yenilikçi bakış açısıyla bankacılık sektöründe ilk olan inovatif uygulamalara imza atmaya devam ediyoruz. DenizBank'ta yenilikler bitmiyor. 2014'te Amerika'da, 2015 yılında ise Avrupa'da Dünyanın En Yenilikçi Kurumu unvanlarının sahibi olan bir banka olarak her birimimizde müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştıracak adımlar atmayı sürdürüyoruz.

DenizBank Paracard ve tüm banka kartlarımız için uygulamaya aldığımız ve Türkiye'de bir ilk olan Arar Bulur özelliği ile müşterilerimiz yetersiz bakiye sürprizi ile karşılaşmayacak, kendi belirleyecekleri 3 virman hesabın daha kontrolünü sağlayabilecek. Bu önemli yenilik ile müşterilerimizin yüzlerini güldürüyor, bize ihtiyaç duydukları her an yanlarında olmayı sürüdürüyoruz. Bu yöndeki yenilikçi çalışmalarımız önümüzdeki dönemde de sürecek."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :