Delikliyol Koyu'nda arazöz denize düştü! Yaralılar var

Delikliyol Koyu'nda arazöz denize düştü! Yaralılar var

Marmaris Delikli Yol Koyunda arazöz aracı denize düştü. Arazöz aracındaki yaralılar ekipler ve gönüllüler tarafından çıkarıldı. Hastaneye kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi

Muğla'nı Marmaris ilçesi Delikli Yol koyunda denizin içine arazöz aracı düştü. Günlerdir süren mücadele sonrası yorgun düşen ekipler en küçük dikkatsizlik sonunda çeşitli kazalar yaşamaya başladı.

Delikli Yol koyundaki yangın söndürme çalışmaları hızla devam ederken, denize düşen arazöz aracındaki yaralılar ekipler ve gönüllüler tarafından çıkarıldı. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Bölgede günlerdir gönüllü olarak yangın söndürme ekiplerine destek olan ve instagram hesabından anlık paylaşımlarda bulunan Aygün Bağ, "Burada günlerce süren mücadele sonucunda insanlar artık çok yoruldu. En küçük dikkatsizlik böyle büyük kazalara neden oluyor. Arazöz aracı denize düştü. Onlarca insan yardımda bulunuyor" dedi.

arazoz.jpgaraz.jpgarazz.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.