Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay:  İsrail devleti insanlık ve savaş suçu işliyor

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: İsrail devleti insanlık ve savaş suçu işliyor

İsrail polisinin, işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Müslümanların ilk kıblesi Mescid-i Aksa'da cemaate saldırısına tepkiler sürüyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "İsrail devleti Filistin topraklarında insanlık ve savaş suçu işlemektedir" dedi

İsrail polisinin, işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Müslümanların ilk kıblesi Mescid-i Aksa'da cemaate saldırısına tepkiler devam ediyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "İsrail devleti Filistin topraklarında insanlık ve savaş suçu işlemektedir" dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "İsrail devleti Filistin topraklarında insanlık ve savaş suçu işlemektedir. Dünya bu işgal ve hukuksuzluğa göz yumdukça zulmünü devam ettirecektir. Hiçbir kutsala saygısı olmayan İsrail'in ilk kıblemiz Mescid-i Aksa'ya yönelik saldırılarını şiddetle kınıyorum. Derhal durdurulmalıdır" ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.