Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Konya rutini

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Konya rutini

AK Parti'nin 31 Mart yerel seçimleri öncesi stratejisi belli oldu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye genelinde 7 bölge ve 50 ilde gerçekleştireceği mitinglerle seçim atmosferini kızıştıracak.

Erdoğan, Şubat Ayına Deprem İli Ziyareti ile Başlıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyası için titizlikle hazırlanan program, Şubat ayına deprem ili ziyareti ile başlıyor. Ocak ayını Ankara'da tamamlayacak olan Erdoğan, depremzedelerle bir araya gelerek MHP lideri Devlet Bahçeli ile birlikte afet konutlarının teslim törenine katılacak.

7 Bölge ve Onlarca İl: Erdoğan Ayak Asmadık Yer Bırakmayacak

Erdoğan'ın seçim takvimine göre planlanan mitinglerde, Güneydoğu'dan Ege'ye kadar Türkiye'nin 7 bölgesinde vatandaşlarla bir araya gelecek. Devlet yatırımlarının toplu açılış törenlerine katılarak, Diyarbakır, Şırnak, Mardin, Ağrı gibi illerde de miting düzenleyecek.

Antalya Diplomasi Forumu'na Katılım ve Uluslararası İlişkiler

Erdoğan, geçen yılın asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremleri nedeniyle ertelenen Antalya Diplomasi Forumu'na da katılacak. Dünya liderleriyle ikili görüşmeler gerçekleştirecek olan Cumhurbaşkanı, uluslararası arenada Türkiye'nin konumunu güçlendirmek için çaba harcayacak.

Televizyon Programları ve Ankara-İstanbul Ağırlıklı Son Hafta

Seçim takviminin son haftasında ağırlıklı olarak Ankara ve İstanbul'da bulunacak olan Erdoğan, mayıs seçimlerinde olduğu gibi televizyon kanallarındaki özel yayınlara katılacak. Başkanlık görevinin yanı sıra devlet işleri düzenli olarak takip edilecek, kabine toplantıları yapılacak ve yabancı devlet başkanları ağırlanacak.

Konya Unutulmuyor: Erdoğan, Her Seçim Öncesinde Şehri Ziyaret Ediyor

Özel bir program açıklanmasa da, her seçim öncesinde olduğu gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Konya'yı ihmal etmeyeceği biliniyor. Şehre yapılacak ziyaret, AK Parti'nin Konya'daki seçim stratejisinin bir parçası olarak bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.