Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Elon Musk’a yanıt

Tesla ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk'a yanıt veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Teknofest'te gelecek yıl seni de görmekten büyük memnuniyet duyacağız"...

Tesla ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk, kendisini Teknofest’e davet eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti. Tesla ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk'a yanıt veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Teknofest'te gelecek yıl seni de görmekten büyük memnuniyet duyacağız" dedi.

Tesla ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sosyal medya hesabından teşekkür etti. ABD’li milyarder Musk, sahibi olduğu sosyal medya platformu “X’ten” yayımladığı mesajda, “Teknofest’te yarışan tüm takımları kutluyorum. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ise daveti için teşekkür ederim. Gelecek yıl bizzat katılmayı ve Türkiye’deki yatırım fırsatlarını görüşmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.” ifadelerini kullandı.

musk.jpg

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN ELON MUSK'A CEVAP

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu’na katılmak üzere geldiği ABD’nin New York kentinde, Tesla ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk'ı kabul etmiş ve Musk'ı İzmir'deki Teknofest'e davet etmişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisine Teknofest daveti için teşekkür eden Elon Musk'a sosyal medya aracılığı ile yanıt verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sevgili Elon Musk, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali Teknofest'te gelecek yıl seni de görmekten büyük memnuniyet duyacağız. Kazan-kazan anlayışıyla gerçekleştireceğimiz iş birlikleriyle, ülkemize ve insanlığa birçok alanda büyük katkılar sunacağımıza inanıyorum. En kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle" ifadelerini kullandı.

erdogan-musk-x.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.