Cumhurbaşkanı Erdoğan: Defne'de CHP yüzde 80 oy aldı! Ama hastaneyi yaptık, onlara rağmen yaptık

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin yüzde 80 oy aldığı Hatay Defne’de AK Parti'nin yüzde 20 oy aldığını hatırlatarak, "Biz kime ne kadar oy çıkmış bakmayız" dedi ve yapılan yeni hastaneyi pazar günü açacağını duyurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Defne'de CHP yüzde 80 oy aldı, biz yüzde 20 oy aldık. Ama hastaneyi yaptık, onlara rağmen yaptık. Pazar günü de açılışını yapacağız. Çünkü biz, kime ne kadar oy çıkmış ona bakmayız. Biz "insanların en hayırlısı insanlara en çok faydalı olandır" hükmü gereği hareket ediyoruz" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde Hemşehri Dernekleri Buluşması'nda açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mayıs seçimlerinden büyük bir hezimetle ayrılan CHP'lilerin tercihlerini Cumhur İttifakı ve kendisinden yana kullanan depremzedelere hakaretlerini hatırlatarak, Hatay'ın Defne ilçesinde inşaatı tamamlanan hastanenin pazar günü açılacağını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletimiz 14 Mayıs'taki iradesi ile hangi maskeyi takarlarsa taksınlar bunların gerçek yüzünü gördüğünü bir kez daha ispatlamıştır. Milletimizin verdiği her kararın başımızın üzerinde yeri vardır" dedi.

"BİZ, KİME NE KADAR OY ÇIKMIŞ ONA BAKMAYIZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi:

"Defne'de CHP yüzde 80 oy aldı, biz yüzde 20 oy aldık. Ama hastaneyi yaptık, onlara rağmen yaptık. Pazar günü de açılışını yapacağız. Çünkü biz, kime ne kadar oy çıkmış ona bakmayız. Biz "insanların en hayırlısı insanlara en çok faydalı olandır" hükmü gereği hareket ediyoruz. Milletimiz 14 Mayıs'taki iradesi ile bunların gerçek yüzünü bildiğini bir kez daha ispatlamıştır. Milletimizin verdiği her kararın başımızın üzerinde yeri vardır.

"DEFALARCA TESTE MARUZ KALMAMIZA RAĞMEN BUGÜN ALNI AK BİR ŞEKİLDE KARŞINIZDA DURABİLİYORUZ"

Siyasi hayatımızın tümü milletimize hizmet etmekle geçti. Siyaset çetin bir imtihandır, hele iktidar adeta ateşten gömlek giymektir. Biz ise siyasette neredeyse yarım asırdır milletimizin huzurundayız. Aynı şekilde 21 yılı bulan iktidarlarımız boyunca onca sınamadan geçtik. Her bakımdan defalarca teste maruz kalmamıza rağmen bugün alnı ak bir şekilde karşınızda durabiliyoruz.

Aramızdaki muhabbeti anlayamayanların her yenilgi sonrası millete hakaret etmeleri sadece kendi karakter fukaralıklarını gösterir. Seçim gecesinin ardından yaşananları gördünüz. Depremzedelerimize yapılan saygısızlık bile bunların kabahat hanesini ağzına kadar doldurmaya yeter.

"ŞOV YAPMAK DIŞINDA BUNLAR NE YAPTI?"

6 Şubat depremlerinin ardından biz depremzede kardeşlerimiz için geceli gündüzlü çalışırken bunlar ne yaptı? Küçük çalışmaları büyütüp reklam malzemesi haline getirmek dışında ne yaptı? Şov yapmak dışında bunlar ne yaptı? Bizler depremzedelerimizin yaralarını zaten sarıyoruz. Onlar olsa da olur olmasa da olur.

"DEPREMZEDE KARDEŞLERİMİZE HAKARET ETMELERİNE NE DİYECEĞİZ?"

Seçimden sonra utanmadan, arlanmadan depremzede kardeşlerimize hakaret etmelerine ne diyeceğiz? Bunların gerçek yüzü işte bu. Faşizm bunların ruhuna sirayet etmiş. FETÖ ile, bölücü örgüt ile, tefeciler ile, emperyalistlerle yol yürüyenlerden başka ne beklenir ki. Bunlar talimatı Kandil'den alıyor, terör örgütünün şehirdeki uzantılarından. Biz talimatı Allah'tan ve milletten alıyoruz" dedi.

"NE KADAR TERÖR BAĞLANTILI KİŞİ VARSA, "HEPSİNİ GERİ ALACAĞIZ" DEDİLER"

Selo'yu serbest bırakacaklar. Kim bu Selo? Diyarbakır'da 51 Kürt kardeşimizin ölümüne neden olan terörist Selo. Bu ülke eğer hukuk devleti ise, bu ülkede hukuk varsa Allah'ın izni ile biz de işin başında olduğumuz sürece adaletten, hukuktan başka mekanizma çalışmaz. Devletten attığımız ne kadar terör bağlantılı kişi varsa, "hepsini geri alacağız" dediler.

BATI'NIN İSTEDİĞİNİ DEĞİL TÜRKİYE NE İSTERSE BİZ ONU YAPARIZ

Bu ülkenin iliğini kemiğini sömüren tefecilerden borç alacaklar. Londra'nın tefecilerinden borç alacaklarmış Bay bay Kemal onlar sana tefeci oldukları halde delikli kuruş vermezler. Bay bay Kemal, Batı'nın istediğini değil Türkiye ne isterse biz onu yaparız. Lafa, anlayışa bak, kafaya bak. Böyle bir şey asla bizim siyaset kitabımızda yer almaz.

"NEYİ KAPATACAKLARMIŞ? BU ÜLKENİN MİLLİ KURUMLARINI!"

"Kapatacağız" dediler. Neyi kapatacaklarmış? Bu ülkenin milli kurumlarını, milli teşekküllerini. Destek vereceklermiş, aile kurumumuzu hedef alan sapkın akımların gelişmesine, serpilmesine destek verecekler. LGBT'ye yol verecekler. Buradan milletime sesleniyorum, bu CHP LGBT'ci mi? Yanındaki ortakları LGBT'ci mi? AK Parti'ye LGBT sızabilir mi? Biz ailenin kutsiyetine inanıyoruz. Aile kurumumuzu asla lekelemeyiz. Aile kurumunun güçlenmesi için adım atacağız.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.