Çukura çiçekli protesto

Çukura çiçekli protesto

Farklı çalışmalar yüzünden açılan ancak kapatılmayan Konak ilçesindeki çukurlara çiçek ve fidan diken AK Parti'liler, belediyeyi protesto etti

İZMİR (AA) - AK Parti'liler, farklı çalışmalar yüzünden açılan ancak kapatılmayan Konak ilçesindeki çukurlara çiçek ve fidan dikerek belediyeyi protesto etti.

"Çevre Koruma Haftası" etkinlikleri kapsamında, Konak ilçesi Güzelyalı Mahallesi'nde bir araya gelen AK Parti Konak İlçe Teşkilatı Başkanı Temel Yıldırım ve teşkilat üyeleri, çukurlara papatya ve fidan dikti.

Kanalizasyon, elektrik veya altyapı çalışmaları için açılan ancak kapatılmayan çukurların bulunduğu sokakları beraberindekilerle dolaşan Yıldırım, yolların perişan halde olduğunu söyledi.

Çukurların kapatılması için yaptıkları çağrıların dikkate alınmadığını savunan Yıldırım, şöyle devam etti:

"Ani kalp krizi, rahatsızlık olsa ambulans giremez. İtfaiye aracı giremiyor. Buranın Cizre'den, Yüksekova'dan ne farkı var. Vatandaş Güzelyalı'dan taşınmak istiyor. Belediyenin dikili bir ağacı yok Konak'ta. Biz dikelim, belki bu ağaçları görürler, ne yaptıklarının farkına varırlar."

Konak Belediyesinin çalışmalarının çok uzun sürmesinden yakınan semt sakinlerinden esnaf Zekeriya Uysal ise "Bir çalışma, 2 sene sürer mi? Ben halıcıyım. Halılar toz içinde, bir an önce bu çalışmaların bitmesini istiyoruz." dedi.

Etkinliği izleyen bazı vatandaşlar da belediyenin çalışmalarının sonunun gelmediğini, açtıkları çukurlar yüzünden su borularının da zaman zaman patladığını ve susuz kaldıklarını belirterek şikayetlerini dile getirdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :