Cinayetten aranıyordu, devriyede yakalandı

Cinayetten aranıyordu, devriyede yakalandı

Alayhanı Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, köylerinde şüpheli bir şahsı durdurarak yapılacak rutin kimlik kontrolünde, aranması bulunan ve 23 yıl 3 ay 16 gün hapis cezası olan bir suçluyu yakaladı.

Aksaray'ın merkeze bağlı Alayhanı köyünde ve çevresinde görev yapan Alayhanı Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, rutin devriye görevlerini yerine getirirken dikkatlerini çeken bir şahsı durdurdu.

Kimlik kontrolleri sırasında, E.Y. isimli şahsın üzerinde "kasten adam öldürme" suçundan aranması bulunduğu ortaya çıktı. Genel Bilgi Taraması (GBT) sorgusunda, E.Y.'nin hakkında 23 yıl 3 ay 16 gün kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirlendi.

Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan şüpheli, İl Jandarma Komutanlığı'na götürülerek sorgulanmak üzere teslim edildi. Yapılan işlemlerin ardından E.Y., sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.