CHP'nin başlattığı "Adalet Yürüyüşü"

CHP'nin başlattığı "Adalet Yürüyüşü"

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu:- "Yürüyüşüm gayet güzel gidiyor. Yürüyeceğim. Haklı olduğumuz için dünyaya, Türkiye'ye, bütün insanlara mesaj vermek istiyoruz"

ANKARA (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Yürüyüşüm gayet güzel gidiyor. Yürüyeceğim. Haklı olduğumuz için dünyaya, Türkiye'ye, bütün insanlara mesaj vermek istiyoruz." dedi.

Kılıçdaroğlu'nun, CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun MİT tırlarının durdurulmasıyla ilgili davada tutuklanmasının ardından, Güvenpark'tan başlattığı "Adalet yürüyüşü" İstanbul yolu güzergahında devam ediyor.

Kemal Kılıçdaroğlu, yürüyüşü sırasında AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Yürüyüşüm gayet güzel gidiyor. Yürüyeceğim. Haklı olduğumuz için dünyaya, Türkiye'ye, bütün insanlara mesaj vermek istiyoruz. Adalet istiyoruz." diye konuştu.

Herkes için adalet istediklerini belirten Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"Sadece kendim için değil, çocuklarım, ailem için değil, benim gibi düşünmeyen, farklı partilerden olan, farklı kimliklerden olan bütün insanlar için adalet istiyorum. Adaleti yüceltmek, güçlendirmek hepimizin görevidir. Bunun için yürüyorum. Umarım vicdan sahibi herkes bunu duyar."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :