CHP'li Sak: Eğer AK Parti hükümeti...

CHP'li Sak: Eğer AK Parti hükümeti...

Tuzlukçu'nun CHP'li Belediye Başkanı Mustafa Sak, ilçede partisinden istifa edeceği yönünde söylentiler çıktığını ancak bunun doğru olmadığını söyledi

Tuzlukçu'nun CHP'li Belediye Başkanı Mustafa Sak, AK Parti Hükümeti'nin ilçenin içme suyu sorununu çözmesi halinde bağımsız belediye başkanı olarak görev yapabileceğini söyledi.

Sak, ilçede partisinden istifa edeceği yönünde söylentiler çıktığını ancak bunun doğru olmadığını söyledi. Göreve geldiğinden bu yana ilçenin içme suyu ile ilgili sorunu olduğunu, konuyu AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem'e ilettiğini ifade eden Sak, bu görüşmesinin ''partisinden istifa etti'' yönünde yorumlara neden olduğunu, ancak böyle bir karar almadığını bildirdi. İlçeye yaklaşık 7 kilometre uzaklıktan getirilecek içme suyu için yaklaşık 500-600 lira para kaynağına ihtiyaç duyulduğunu dile getiren Sak, ''Eğer AK Parti Hükümeti ilçenin içme suyu sorununu çözerse, bağımsız belediye başkanı olarak görev yapabilirim'' dedi.