CHP'de kazan kaldıran kaldırana! Şimdi de Canan Kaftancıoğlu

CHP'de deprem sona ermiş görünmüyor. Gündüz saatlerinde en güvenilir isimlerinden Muharrem İnce'nin tabela partisi benzetmesi yaptığı CHP'de yeni hedef Canan Kaftancıoğlu.

CHP'de sular durulmuyor. Son olarak Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin istifası ve yaptığı olay açıklamalarda devam eden süreç partililerin İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu protestosuyla devam ediyor.

Partiye gönül veren vatandaşların Twitter'da #GitArtıkCanan etiketiyle istifaya davet ettiği Canan Kaftancıoğlu'na büyük suçlamalar yöneltildi.

Suçlamaların en büyüğü ise parti içindeki taciz iddiaları. Bazı partililer Kaftancıoğlu'nun katıldığı bir programda "Sen tacizcilerin kankasısın" diyerek zor sorular sorduğu Canan Kaftancıoğlu, Ensar Vakfı olayını ortaya attı.

Vatandaşın "Ensarda 540 yıl hapis cezası çıktı" cevabına diyecek bir şey bulamayan Kaftancıoğlu "Sen kadınsın" diyerek olayın üstünü örtmeye çalıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.