CHP Genel Başkan yardımcısı Öztrak, Tekirdağ'da

CHP Genel Başkan yardımcısı Öztrak, Tekirdağ'da

TEKİRDAĞ (AA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde basın toplantısı düzenledi.Öztrak,...

TEKİRDAĞ (AA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde basın toplantısı düzenledi.

Öztrak, bir otelde düzenlediği toplantıda, ittifak yasasında yer alan düzenlemelerin seçim adaleti ve güvenliği konusunda ciddi sakıncalar içerdiğini öne sürdü.

2019'a giderken öncelikli konularının seçim güvenliği ve seçim adaleti olduğunu ifade eden Öztrak, tüm kesimlerin seçim güvenliği ve adaleti konusunda ciddi bir mücadele vereceğini bildirdi.

Çevre ve halk sağlığı konusunun da sosyal politikalar alanına girdiğini anlatan Öztrak, Tekirdağ'ın ciddi çevre sorunlarıyla karşı karşıya olduğunu, özellikle termik santrallerin halk sağlığını ciddi şekilde etkileyeceğini ileri sürdü.

Şeker fabrikalarının özelleştirilmesine değinen Öztrak, pancardan şeker üreten fabrikaların satılmasının ve kapatılmasının nişasta bazlı şekerin önünü açacağını, sağlığa zararlı nişasta bazlı şeker kullanımının da başlı başına halk sağlığını olumsuz etkileyecek bir konu olduğunu belirtti.

Tekirdağ’da belediye tarafından yapılan yatırımlar konusunda da bilgi veren Öztrak, ''Tekirdağ’da yerel siyaseti sürekli belediyelerimizi eleştirerek yapıyorlar ama yanlış yerden siyaset yapıyorlar, çünkü biz orada çok başarılıyız.'' diye konuştu.

Öztrak, daha sonra basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Toplantıya, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan da katıldı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :