CHP Gençlik Kolları okulları onaracak

CHP Gençlik Kolları okulları onaracak

CHP Gençlik Kolları, başlattığı "Biz Geliyoruz" projesi kapsamında, Türkiye'nin 81 ilinde kötü durumdaki okulları tamir edecek

ANKARA (AA) - CHP Gençlik Kolları, başlattığı "Biz Geliyoruz" projesi kapsamında, Türkiye'nin 81 ilinde kötü durumdaki okulları onaracak.

CHP Basın Biriminden yapılan yazılı açıklamaya göre, projeye, Trabzon'un Ortahisar ilçesindeki bir ilkokulun boyanmasıyla start verildi.

Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz, okulların sadece fiziki olarak onarımını yapmakla kalmayacaklarını, amaçlarının tam anlamıyla eğitime uygun okul hazırlamak olduğunu belirtti.

Bazı okulların kötü durumda olduğunu ifade eden Yılmaz, şunları kaydetti:

"Amacımız daha temiz, daha sağlam dersliklerle beraber eksik olan yerlerde kütüphane, laboratuvar gibi alanları da yaratmak. Okul çağındaki arkadaşlarımızı araştırmaya, bilime, sanata yöneltecek faaliyetlerin gerçekleşmesi için bir adım atmak. Bunun için kolları sıvadık. Yeni eğitim-öğretim dönemi başlamadan her ilimizde en az bir okulu sosyal sorumluluk kapsamında onaracağız. Tüm genç arkadaşlarımız projeden dolayı çok heyecanlı. Umuyoruz ki aynı heyecanı küçük kardeşlerimiz de yaşayacaktır. Türkiye'nin daha aydın, daha eğitimli geleceği için çaba sarf edecektir."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :