Canik Belediyespor Başantrenörü Öztürk'ün sağlık durumu

Canik Belediyespor Başantrenörü Öztürk'ün sağlık durumu

- Kulüp başkanı Bayrak: "Doktorlardan edindiğimiz bilgiye göre gerçekten başarılı bir operasyon geçirmiş. Şu anda hocamız yoğun bakımda"


ADANA (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Canik Belediyespor'un kulüp başkanı Ercan Bayrak, maç sırasında geçirdiği rahatsızlık nedeniyle ameliyat edilen başantrenörleri Mehmet Can Öztürk'ün tedavisinin yoğun bakımda sürdüğünü söyledi.

Başkan Bayrak, Öztürk'ün Adana'da ameliyat edildiği Yüreğir Başkent Hastanesine geldi. Burada doktorlardan bilgi alan Bayrak, Öztürk'ün yakınlarıyla da görüştü.

Bayrak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Öztürk'ün dün AnadoluJet BOTAŞ Cup Turnuvası'nda MBK Doğuş Hastanesi ile oynadıkları maçın son üç dakikasında kalbinden rahatsızlık geçirdiğini belirtti.

Rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan Öztürk'ün, anjiyoda aort damarında yırtık tespit edildiğini ifade eden Bayrak, "Saat 02.30'da hocamız ameliyata alınıyor. Doktorlardan edindiğimiz bilgiye göre gerçekten başarılı bir operasyon geçirmiş. Beyinde de iki damara da müdahale edilmiş. Şu anda hocamız yoğun bakımda. Doktorlardan aldığımız bilgilere göre en yakın zamanda aramıza dönecek. Duacıyız, bekliyoruz." diye konuştu.

Bayrak, Mersin'deki Doğuş Hastanesinde anjiyo yapılan ve Adana'da ameliyat edilen Öztürk'ün, rahatsızlanmasından sonraki gelişmeleri şöyle aktardı:

"Hocamız rahatsızlandığında ilk önce Yüreğir Başkent Hastanesine gidiyor. Burada kendisine 'Kal, kontrol altında tutalım' diyorlar. Ben de telefonla kendisiyle görüşerek hastanede kalmasını söyledim. Fakat o 'Çıkıp istirahat edeceğim sorun yok' demiş. Gece otelde rahatsızlanınca Doğuş Hastanesinde de tanıdığı olunca orada anjiyo oldu. Tespit de orada yapıldı. Bunun için de şükrediyoruz. Bu yırtık her anjiyoda tespit olmuyormuş."

Başkan Bayrak, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın telefonla arayıp geçmiş olsun dileğinde bulunduğunu, kentte de BOTAŞ ve Adana ASKİ takımlarının yöneticilerinin kendilerine büyük yardımları olduğunu kaydetti.


- BOTAŞ'tan geçmiş olsun mesajı


Turnuvayı düzenleyen BOTAŞ'tan yapılan açıklamada, Öztürk'e geçmiş olsun dileğinde bulunuldu.

Bugün yapılması planlanan Canik Belediyespor-BOTAŞ maçının iptal edildiği belirtilen açıklamada, Öztürk'ün tedavisinin ardından oynanacak ilk müsabakada turnuvanın şampiyonluk kupasının Canik Belediyespor'a takdim edileceği aktarıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :